Kulturális Eseménynaptár 2022

A Romániai Magyar Demokrata Szövetség Ügyvezető Elnöksége, a Communitas Alapítvány és az Erdélyi Magyar Közművelődési Egyesület, az elmúlt évekhez hasonlóan 2022-ben is kiadja a Kulturális Eseménynaptárt. 

Felkérjük a romániai magyar civil szervezeteket, hogy 2022. január 31-ig küldjék el a jövő évre tervezett kulturális rendezvényeik adatait.   

Az eseménynaptár megszerkesztéséhez kérjük a következő online táblázatot kitölteni: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1nAeHoguwM3C8sUHWtoaI1wGlMnjQ1B1vPHG7tY3BtSM/edit?usp=sharing

A belépéshez egy Google-fiókkal kell rendelkeznünk, ha a link nem visz egyből a táblázatra, ez azt jelenti, hogy először a Gmailes címünkkel be kell jelentkeznünk a megjelenő ablakban.  

A kitöltési útmutató a táblázat legelején található. Az első fülbe a rendezvény adatait, a második fülben (https://docs.google.com/spreadsheets/d/1nAeHoguwM3C8sUHWtoaI1wGlMnjQ1B1vPHG7tY3BtSM/edit#gid=521663315) az egyesület adatait kérjük kitölteni. A táblázatot nem kell lementeni és elküldeni, a kitöltött adatok automatikusan nekünk is megjelennek.    

Kérjük, hogy a lehetőségekhez mérten jó minőségű digitális, 2021-ben készült fotókat is küldjenek a [email protected] címre, ezekhez csatoljanak rövid képaláírást. A képeket kérjük a következő módon elnevezni: egyesületneve_eseményneve.jpeg. A képleírásban pedig a kép elnevezését használják, hogy tudjuk, melyik képhez melyik leírás tartozik. Ezekből megjelentetünk egy válogatást az Eseménynaptárban.   

További információkért, kérdésekkel kérjük írjanak bátran!  

Hegedüs Csilla és Széman Péter