ERDÉLYI MAGYAR KÖZMŰVELŐDÉSI EGYESÜLET
SOCIETATEA MAGHIARĂ DE CULTURĂ DIN TRANSILVANIA
HUNGARIAN CULTURAL SOCIETY OF TRANSYLVANIA

RO–400183 Kolozsvár, Lázár u. 30., Kolozs m.
RO–400183 Cluj, str. Gheorghe Lazăr nr. 30., jud. Cluj
Telefon/fax: +40 264 434110,  emke.oe@gmail.com

Címlap

KULTURÁLIS ESEMÉNYNAPTÁR 2019 – FELHÍVÁS

GyMAE Facebook like: 
GyMAE Facebook like
Aktuális banner: 
Aktuális banner
kult_esemenynap.jpg

A Romániai Magyar Demokrata Szövetség Ügyvezető Elnöksége, a Communitas Alapítvány és az Erdélyi Magyar Közművelődési Egyesület, az elmúlt évekhez hasonlóan, a 2019-es esztendő elején is kiadja a kulturális eseménynaptárt.

Felkérjük a romániai magyar civil szervezeteket, hogy 2018. november 30-ig küldjék el a jövő évre tervezett kulturális rendezvényeik adatait. A kiadványt szeretnénk december közepéig nyomdába küldeni annak érdekében, hogy január elején már megjelenhessen. Kérjük, tartsák be a határidőt.

A kiadványt továbbítani fogjuk a jelentősebb belföldi és külföldi civil szervezeteknek, intézményeknek, támogatóknak, akik figyelemmel kísérik a romániai magyar kulturális életet. Az aktuális kulturális eseménynaptár elérhető digitális formában ITT.

Az eseménynaptár megszerkesztéséhez a következő adatokra van szükségünk, magyar és román nyelven (Excel táblázat formájában):

az intézmény neve és annak rövidített változata, postacíme (irányítószám, helység, utca, házszám, megye), telefonszáma (körzetszámmal együtt), e-mail cím, honlapcím;
az intézményvezető neve;
a rendezvény megnevezése, időpontja (hónap, nap), helyszíne (helység);
a programfelelős neve.

A kiadvány könnyebb és gyorsabb szerkesztése érdekében kérjük, hogy használják a digitális űrlapot, amely elérhető ITT! Az excel táblázatot pedig nevezzék át az egyesület/szervezet nevére a következő módon: egyesuletneve_2019.xls.

Kérjük, hogy a lehetőségekhez mérten jó minőségű digitális vagy hagyományos, 2018-ban készült fotókat is mellékeljenek, amelyekhez csatoljanak rövid képaláírást. Ezekből megjelenik egy válogatást az Eseménynaptárban.

A kitöltött táblázatot kérjük digitális formában eljuttatni a kulturalisfoosz@rmdsz.ro címre. További információkat e-mailben vagy telefonon kérhetnek, a következő telefonszámon: 0743 937 564, munkanapokon 9–17 óra között. Kapcsolattartó személy: Szabó Mónika. (RMDSZ-sajtóközlemény)

Támogatóink

Médiapartnerek

Erdélyi Magyar Televizió

Ajánljuk


© 2009, EMKE, Belépés