ERDÉLYI MAGYAR KÖZMŰVELŐDÉSI EGYESÜLET
SOCIETATEA MAGHIARĂ DE CULTURĂ DIN TRANSILVANIA
HUNGARIAN CULTURAL SOCIETY OF TRANSYLVANIA

RO–400183 Kolozsvár, Lázár u. 30., Kolozs m.
RO–400183 Cluj, str. Gheorghe Lazăr nr. 30., jud. Cluj
Telefon/fax: +40 264 434110,  emke.oe@gmail.com

Címlap

Könyvturi | élőKönyvtár ötödjére

GyMAE Facebook like: 
GyMAE Facebook like
Aktuális banner: 
Aktuális banner
borito teljes.jpg

A Könyvturi | élőKönyvtár egyszerre célozza meg a könyvmolyokat és a kíváncsi, látásmódjukat megkérdőjelezni vágyó embereket. Az idei Könyvturi fő kérdése: papír vagy képernyő?

Maga a Könyvturi számtalan, különböző tematikájú könyvet kínál, amelyeket örökbe lehet fogadni. A párhuzamosan futó élőKönyvtár fő célja lerombolni a sztereotípiákat, és elősegíteni, erősíteni az egymás iránti megértést. Ezért minden évben olyan élő könyveket hívunk, akik érdekes, új perspektívát tudnak nyújtani az élettapasztalataikkal, foglalkozásukkal, teljesítményeikkel. Az élő könyvek ugyanúgy kikölcsönözhetők, mint a könyvtári könyvek, annyi a különbség, hogy ezek személyek, akikkel közvetlen, őszinte beszélgetésbe lehet merülni.

Az idei rendezvény 2019. április 6-án és 7-én (szombaton és vasárnap) 11 órától várja tárt kapukkal az érdeklődőket. Helyszín: Szabók tornya (Kolozsvár, Str. Baba Novac 2.)

Az egésznapos könyvturkáló és az élőkönyvtári kölcsönzések mellett különböző programokkal várják az érdeklődőket (kerekasztal-beszélgetés, pódiumműsor stb.), ezekről naprakészen az esemény Facebook-oldalán, illetve a sajtóból értesülhetnek.

Támogatóink

Médiapartnerek

Erdélyi Magyar Televizió

Ajánljuk


© 2009, EMKE, Belépés