ERDÉLYI MAGYAR KÖZMŰVELŐDÉSI EGYESÜLET
SOCIETATEA MAGHIARĂ DE CULTURĂ DIN TRANSILVANIA
HUNGARIAN CULTURAL SOCIETY OF TRANSYLVANIA

RO–400183 Kolozsvár, Lázár u. 30., Kolozs m.
RO–400183 Cluj, str. Gheorghe Lazăr nr. 30., jud. Cluj
Telefon/fax: +40 264 434110,  [email protected]

Címlap

Györkös Mányi Albert fametszetei | Kiállítás

Györkös-fametszetek – plakát

Megtekinthető 2020. augusztus 19-21. között naponta 9-17 óra között, majd azt követően augusztus 28-ig, hétköznapokon 9-15 óra között.

Az idei, 11. Kolozsvári Magyar Napok keretében Györkös Mányi Albert zenetanár-festőművész hagyatékának egy eddig csak kevesek által ismert szeletét mutatjuk be, ugyanis a művész fametszetei először kerülnek kiállításra. A tárlat keretében az érdeklődők megtekinthetik a levonatok alapját képező fadúcokat is.

A kiállítás kurátora munkatársunk, Forró Ágnes képzőművész, kulturális szakreferens.

A tárlat megtekinthető a Magyar Napok ideje alatt naponta 9-17 óra között, majd azt követően szeptember 4-ig, hétköznapokon 11-16 óra között.

Szeretettel ajánljuk tehát figyelmükbe a Györkös Mányi-hagyaték eme, a nagyközönség számára ezidáig ismeretlen részletét!
***
Az emlékház a veszélyhelyzetben érvényes működési feltételek mellett látogatható. Az intézményben egyszerre legtöbb öt személy tartózkodhat. Óránként 5 percnyi szellőztető-fertőtlenítő szünetet tartunk. Az emlékház látogatása során a következő elővigyázatossági szabályok betartása kötelező: a személyek közti 1,5 méteres távolság, arcmaszk viselése, valamint az intézmény által biztosított kézfertőtlenítő és műanyag cipővédő használata. A látogatás legtöbb 20 percet tarthat.

***
A rendezvénysorozat szervezője a Györkös Mányi Albert Emlékház
Partner: 11. Kolozsvári Magyar Napok

Az esemény Facebook-oldala

Facebook-oldalunk
Közönségünk Facebook-csoportja

Támogatóink

Médiapartnerek

Erdélyi Magyar Televizió

Ajánljuk


© 2009, EMKE, Belépés