Felhívás – Báthory Emlékév Rajzpályázat

A budapesti Báthory-Bem Hagyományőrző Egyesület és a szilágysomlyói Báthory István Alapítvány közösen meghirdette a Báthory Emlékévet 2021- re, amelyhez Lengyelországtól Ausztráliáig számos egyesület csatlakozott programokat szervezve az emlékév jegyében.

A Báthory Alapítvány Játékkuckó csoportja határok nélküli rajzpályázatot hirdet iskolás és középiskolás korú gyerekeknek, melynek témája Báthory István erdélyi fejedelem, lengyel király a történelem, legendák, mesék, irodalom, művészetek vagy az egyéni elképzelés fényében.

A rajzok megkötés nélkül, bármely technikával készülhetnek és a járványhelyzetre való tekintettel szkennelt vagy jpg, png kép formában e-mailen várjuk őket a biajatekkucko@gmail.com címre. A beérkezett munkákat képzőművészek értékelik.

A kiválasztott rajzok készítői személyre szóló észrevételekkel ellátott oklevelüket és jutalmukat postán kapják meg. Ennek érdekében kérjük a pontos nevet, életkort, postai címet és az esetleges felkészítő nevét a rajzzal egyidejűleg megküldeni.

Minden résztvevőnek és felkészítőnek részvételi emléklapot küldünk elektronikus levélben.

Beküldési határidő 2021. november 10, értékelés f. év december 15-ig.

Kiegészítés a Báthory Emlékév rajzpályázathoz

Tekintettel arra, hogy már érkeztek kérdések a jelentkezéssel kapcsolatban, szeretnénk jelezni, hogy külön jelentkezési lap nincs, a kért adatokat a rajz beküldésekor a levélben lehet elküldeni vagy egyszerű dokumentum formában csatolni.
Örvendenénk, ha azt is jeleznék egyben, hogy hozzájárulnak-e a rajzok esetleges közléséhez (pl. egy online kiállítás formájában) vagy illusztrációként való megjelentetéséhez, természetesen az alkotó nevének feltüntetésével.
A beküldött adatokat bizalmasan kezeljük és csak abban az esetben lesznek felhasználva, ha az értékelőbizottság kiemeli a rajzot, mert ekkor a jelzett címre küldjük az oklevelet és jutalmat.
A pályázat teljes lezárása után minden cím megsemmisítésre kerül.

Érdeklődni a fenti e-mail címen vagy a 0742609946 telefonon lehet.

Jó munkát, sikeres pályázást kívánunk!

BIA Játékkuckó EMKE Szilágysomlyó