ERDÉLYI MAGYAR KÖZMŰVELŐDÉSI EGYESÜLET
SOCIETATEA MAGHIARĂ DE CULTURĂ DIN TRANSILVANIA
HUNGARIAN CULTURAL SOCIETY OF TRANSYLVANIA

RO–400183 Kolozsvár, Lázár u. 30., Kolozs m.
RO–400183 Cluj, str. Gheorghe Lazăr nr. 30., jud. Cluj
Telefon/fax: +40 264 434110,  emke.oe@gmail.com

Címlap

EMKE-borklub | Sörkóstoló a Bere à la Cluj termékeiből

reclame_fb (2).jpg

Időpont: 2017. június 7., szerda, este 7 óra
Helyszín: EMKE Györkös Mányi Albert Emlékház, Kolozsvár

SÖRISMERETI EST!

Rendhagyó kóstoló! Évadzáró sörözés az EMKE-borklubban!

Kedves bor- és sörbarát!

Nyakunkon a nyár! Legyen az ember bármily nagy borbarát, egy könnyű bor, egy fröccs mellett jól esik legurítania egy korsó sört is ebben a nagy hőségben. Hála Istennek, a nagyipari sörkészítés dömpingjében megjelentek a kis sörmanufaktúrák termékei is, melyek egyre több igényes fogyasztót vonzanak. Már csak idő kérdése volt, hogy Kolozsvár mindennemű – így a sörfogyasztásban is mérhető – vezető szerepe Erdélyországban magával hozza a helyi kézműves sörfőzdék megjelenését is.

Egy éves múltra tekint immár vissza a Bere à la Cluj tevékenysége, ezalatt három termékkel rukkolt elő. A négyfős tulajdonosi társulás minőség iránti elkötelezettségét jelzi, hogy fekete sörük egy amerikai sörversenyről bronzéremmel tért vissza! Mára pedig elérkezettnek látták az időt, hogy egy új, negyedik terméket dobjanak piacra, mely egy-két próbakóstoló után MOST KERÜL HIVATALOSAN BEMUTATÁSRA. Névadójuk, a cég marketing-szakembere, a csillagászat szerelmese, így – a GAURA NEAGRĂ, PHAZA LUNII, URSA AMARĂ után – az újszülöttet PITICA ROȘIE-ra keresztelte.

Örvendezzenek tehát a kolozsvári kézműves sörök kedvelői, mert a Fekete lyukat, a Holdfázist, a Keserű medvét követően hivatalosan megérkezik Kolozsvárra a Vörös törpe is!

Évadzáró kóstolónkon a BERE À LA CLUJ angol típusú szűretlen nedűit a sörfőzde technológusa, Tankó György mutatja be!

Részvételi díj: 20 lej

A helyek száma korlátozott, ezért villámpostán való előzetes bejelentkezés alapján lehet majd részt venni az előadáson. Jelentkezésüket június 5-éig várjuk szeretettel a komedias@gmail.com levélcímen.

A létszám felett jelentkezők várólistára kerülnek. Amennyiben a bejelentkezettek közül valaki le szeretné mondani a részvételt, kérjük, tegye azt meg legkevesebb 48 órával az esemény előtt, hogy a várólistásokat értesíthessük. A könnyebb kölcsönös kapcsolattartás végett kérjük, hogy bejelentkezéskor adják meg telefonszámukat is – természetesen, aki eddig még nem adta meg.

Üdvözlettel,
Vincze László
programfelelős

Támogatóink

Médiapartnerek

Erdélyi Magyar Televizió

Ajánljuk


© 2009, EMKE, Belépés