ERDÉLYI MAGYAR KÖZMŰVELŐDÉSI EGYESÜLET
SOCIETATEA MAGHIARĂ DE CULTURĂ DIN TRANSILVANIA
HUNGARIAN CULTURAL SOCIETY OF TRANSYLVANIA

RO–400183 Kolozsvár, Lázár u. 30., Kolozs m.
RO–400183 Cluj, str. Gheorghe Lazăr nr. 30., jud. Cluj
Telefon/fax: +40 264 434110,  emke.oe@gmail.com

Címlap

Rendkívüli évadnyitó kóstoló az EMKE-borklubban

GyMAE Facebook like: 
GyMAE Facebook like
Aktuális banner: 
Aktuális banner
EMKE-borklub

Sajtjaink s illő boraink harmóniája

Kedves Borbarát!

Dr. Csizmadia Andrásnak, szeptemberi évadnyitó kóstolónk előadója könyvének címét – Étkeink s illő boraink harmóniája – parafrazálom rendezvényünk hírverőjéül, amelyet maga az előadó a következőképpen hirdet: „Vetített előadás a sajtok varázslatos világáról, majd fergeteges nemzetközi sajtkóstoló, a sajtcsaládok egy-egy tipikus képviselőjével és hozzáillő magyar borokkal. 10 féle sajt ugyanannyi féle borral. A friss sajtoktól az egyre érleltebb hegyi sajtokig, érintve a kecske és juhsajtok világát is, a lágysajtokon keresztül a legnemesebb kékpenészesekig.”

Dr. Csizmadia András, a Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Karának tanára, az általa vezetett Bor-Schola oktatója, a Magyar Bor Akadémia tagja, több, e témába vágó kötet szerzője, akit a szakma – igen beszédesen – gasztrofilozófusnak nevez, nem először jár az EMKE-borklubban. Tavaly májusi visszhangos sikerét követően nem volt kérdéses, hogy örömmel látjuk vendégül őt ismét a Györkös-házban!

Önöket is szeretettel várjuk!
A várható nagy érdeklődésre való tekintettel, kérjük, jelentkezzék mielőbb!

Részvételi díj: 50 lej

Időpont: 2016. szeptember 13., kedd, este 7 óra
Helyszín: Györkös Mányi Albert Emlékház (Kolozsvár, Majális/Republicii u. 5.)

A helyek száma korlátozott, ezért villámpostán való előzetes bejelentkezés alapján lehet majd részt venni az előadáson. Jelentkezésüket szeptember 11-éig várjuk szeretettel a komedias@gmail.com levélcímen.

A létszám felett jelentkezők várólistára kerülnek. Amennyiben a bejelentkezettek közül valaki le szeretné mondani a részvételt, kérjük, tegye azt meg legkevesebb 48 órával az esemény előtt, hogy a várólistásokat értesíthessük. A könnyebb kölcsönös kapcsolattartás végett kérjük, hogy bejelentkezéskor adják meg telefonszámukat is.

A rendezvény támogatója az East Grain Kft.


Borbaráti üdvözlettel,
Vincze László
programvezető
komedias@gmail.com

www.emke.ro

Támogatóink

Médiapartnerek

Erdélyi Magyar Televizió

Ajánljuk


© 2009, EMKE, Belépés