Születő szavak – az Ampelopsis Versszínház Nemes Nagy Ágnes-estje

Dátum

A 12. Kolozsvári Magyar Napok keretében:
Születő szavak – az Ampelopsis Versszínház Nemes Nagy Ágnes-estje
Szervező:
Partner és helyszín: EMKE Györkös Mányi Albert Emlékház
***
Nemes Nagy Ágnes neve hallatán talán a legtöbbeknek a gyermekirodalom jut eszébe, holott ő ennél jóval sokoldalúbb alkotó volt. Előadásunkban folyamatosan vajúdó, néha teljesen kézzelfogható képekkel, néha szürreális élményekkel teli költészetének színeit igyekszünk felvillantani, megmutatni a káoszt, amiből végül létrejön egy-egy vers, szöveg, irodalmi alkotás.

Előadók:
A költő: Tamás Csilla
Belső Hang 1: Széman Emese Rózsa
Belső Hang 2: Airizer Andrea
Belső Hang 3: Szilágyi Gabriella

Zene:
Burkhardt Zsófia
Tamás Lehel

Rendező: Tamás Csilla

Az előadás hossza 35 perc.

A részvétel regisztrációhoz kötött, maximum 35 személyt tudunk fogadni!!! Foglalja le helyét az alábbi űrlap kitöltésével:
https://forms.gle/2JnFPUW7zLXFkKCF6

Kérjük, amennyiben regisztrált, de mégsem tud eljönni, jelezze számunkra az ampelopsisversszinhaz@gmail.com e-mail címen, hogy felszabadíthassuk a helyet!
***
Rendezvényeinken általánosan a KMN részvételi szabályai érvényesek >> https://magyarnapok.ro/2021/ovintezkedesek-es-szabalyok/

Minden 16 évnél idősebb résztvevőnek rendelkeznie kell az alábbiak valamelyikével:

a.) 10 napnál régebbi oltási igazolással
b.) 72 óránál nem régebbi negatív PCR-teszttel
c.) 24 óránál nem régebbi negatív antigén teszttel
d.) a koronavírus-megbetegedésből kigyógyultak esetében minimum 15 nappal korábban kiállított, de 180 napnál nem régebbi igazolással

FIGYELEM!!! Az érvényes oltási igazolással rendelkező személyek karszalagot kapnak, mely viselésével szabadon beléphetnek a Magyar Napok programhelyszíneire. A programsorozat teljes idejére érvényes karszalagokat az KMN-infópontoknál igényelhetik a résztvevők. Javasoljuk, hogy előre igényeljék a szabad belépést biztosító karszalagot!

Image
Születő szavak