ERDÉLYI MAGYAR KÖZMŰVELŐDÉSI EGYESÜLET
SOCIETATEA MAGHIARĂ DE CULTURĂ DIN TRANSILVANIA
HUNGARIAN CULTURAL SOCIETY OF TRANSYLVANIA

RO–400183 Kolozsvár, Lázár u. 30., Kolozs m.
RO–400183 Cluj, str. Gheorghe Lazăr nr. 30., jud. Cluj
Telefon/fax: +40 264 434110,  [email protected]

Címlap

EMKE-közgyűlés és díjátadó 2021

GyMAE Facebook like: 
GyMAE Facebook like
Aktuális banner: 
Aktuális banner
honlapra.jpg

A koronavírus-járvány következtében idei közgyűlését a szervezet, az EMKE elnökségének határozata értelmében ismét elektronikusan tartotta meg. A díjátadó gálát 2021. április 10-én délután élőben, de korlátozott résztvevőszámmal, református áhítat keretében tudtuk megszervezni.

Az Erdélyi Magyar Közművelődési Egyesület a koronavírus-járvány következtében idei közgyűlését ismét elektronikusan tartotta meg. Tagszervezeteink e-mailben kapták meg az elnöki beszámolót, a pénzügyi és flügyelőbizottsági jelentést, és Google-úrlap segítségével szavazhattak. A beérkezett szavazatok alapján a tagszervezetek, illetve képviselőik egyhangúlag elfogadták mindhárom beszámolót. A jövőre vonatkozó terveket ez évben sajnos továbbra is a koronavírus-járvány határozza meg. 

Április 10-én délután 2 órától református áhítat keretében a Kolozsvár-Alsóvárosi Református Egyházközség templomában, azaz a Kétágú tempomban tartotta meg az egyesület az EMKE díjak átadását. A díjazottak névsorát, valamint az oklevelekre kerülő rövid indoklásokat honlapunkon olvashatják. A nagyközönség sajnos ez alkalommal sem élőben, csak az éteren keresztül követhette a közvetítést, melyet Facebook-oldalunkon újra megnézhetnek. Az ünnepségről Horváth László fotóit ugyancsak a Facebookon tekintehtik meg. 

 

-emke-

Támogatóink

Médiapartnerek

Erdélyi Magyar Televizió

Ajánljuk


© 2009, EMKE, Belépés