EMKE-borklub

Előadó: Oroszlán Tamás – kereskedelmi igazgató, Tokaj-Hétszőlő

Időpont: 2016. március 2., szerda, este 7 óra
Helyszín: EMKE Györkös Mányi Albert Emlékház, Kolozsvár

Márciusi soros kóstolónkon egy olyan kiváló pincészet lesz a vendégünk, amely 2012-ben elnyerte a Bor és piacáltal első ízben meghirdetett „Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka” kitüntető címet. Ezen az emlékezetes estén talán megtudhatjuk a titkot, hogy mitől szép egy szőlőbirtok, mi vonzza a francia befektetőket Hegyaljára, miért akar Tokajban bort készíteni az, aki Sauternes-ben vagy Chablis-ban is megtehetné, vagy például azt is, hogy a pincészet mellett miért építették ki Tokaj turistacsalogató ékességét, a Rákóczi Pince és Udvarházat. A bemutató mellé a következő borokat kínálja Oroszlán Tamás, a Tokaj-Hétszőlő Szőlőbirtok kereskedelmi igazgatója:

  - Furmint Bistro 2013
  - Furmint Selection 2011
  - Furmint Selection 2012
  - Hárs késői szüret 2013
  - Kövérszőlő 2008
  - Fordítás 2003
  - Aszú 5 Puttonyos 2008

Részvételi díj: 35 lej

A helyek száma korlátozott, ezért villámpostán (e-mail-en) való előzetes bejelentkezés alapján lehet majd részt venni az előadáson. Jelentkezésüket február 29-éig (hétfőig) várjuk szeretettel a [email protected] levélcímen.

A létszám felett jelentkezők várólistára kerülnek. Amennyiben a bejelentkezettek közül valaki le szeretné mondani a részvételt, kérjük, tegye azt meg legkevesebb 48 órával az esemény előtt, hogy a várólistásokat értesíthessük. A könnyebb kölcsönös kapcsolattartás végett kérjük, hogy bejelentkezéskor adják meg telefonszámukat is. (Természetesen, aki eddig még nem adta meg.)

Borbaráti üdvözlettel,

Vincze László
programvezető
[email protected]

www.emke.ro