EMKE-borklub

Borismereti est: sajtok-borok parádéja!

Kötelező bejelentkezés itt: [email protected]

Időpont: 2015. május 8., péntek, este 7 óra
Helyszín: Györkös Mányi Albert Emlékház
(Kolozsvár, Majális/Republicii u. 5.)

***

Kedves Borbarát!

A sajt a hozzáillő borral csodás párost alkot! Egyáltalán nem mindegy azonban melyik sajtot melyik borral párosítjuk. Ennek titkaiba vezeti be a résztvevőket a kóstolóval egybekötött előadás.
A végig illusztrált rendezvényünkön bemutatásra kerülnek a sajtcsaládok, és megkóstoljuk egy-egy nemes képviselőjüket – mintegy 10 félét – a sajtok tágas nemzetközi világából, hozzájuk illeszthető változatos, kiváló magyar borok társaságában.

Előadónk dr. Csizmadia András, a Budapesti Gazdasági Főiskola Kereskedelmi, Vendéglátó és Idegenforgalmi karának tanára, az általa vezetett Bor-Schola oktatója, a Magyar Bor Akadémia tagja, több, e témába vágó kötet szerzője, akit a szakma – igen beszédesen – gasztrofilozófusnak nevez.

Részvételi díj: 40 lej.

A rendezvény támogatója az East Grain Kft.

A helyek száma korlátozott, ezért villámpostán való előzetes bejelentkezés alapján lehet majd részt venni az előadáson. Jelentkezésüket május 6-áig várjuk szeretettel a [email protected] levélcímen.
A létszám felett jelentkezők várólistára kerülnek. Amennyiben a bejelentkezettek közül valaki le szeretné mondani a részvételt, kérjük, tegye azt meg legkevesebb 48 órával az esemény előtt, hogy a várólistásokat értesíthessük. A könnyebb kölcsönös kapcsolattartás végett kérjük, hogy bejelentkezéskor adják meg telefonszámukat is.

Borbaráti üdvözlettel,
Vincze László
programvezető
[email protected]

www.emke.ro