ERDÉLYI MAGYAR KÖZMŰVELŐDÉSI EGYESÜLET
SOCIETATEA MAGHIARĂ DE CULTURĂ DIN TRANSILVANIA
HUNGARIAN CULTURAL SOCIETY OF TRANSYLVANIA

RO–400183 Kolozsvár, Lázár u. 30., Kolozs m.
RO–400183 Cluj, str. Gheorghe Lazăr nr. 30., jud. Cluj
Telefon/fax: +40 264 434110,  [email protected]

Címlap

Befejezetlenül – Farkas Boglárka könyvét mutatták be Kolozsváron

Forrás: 
erdely.ma, 2010. október 22.
GyMAE Facebook like: 
GyMAE Facebook like
Aktuális banner: 
Aktuális banner
GyMAE sajtóvisszhang: 
GyMAE sajtóvisszhang

Szerda délután telt házas közönség várta az EMKE Györkös Mányi Albert Emlékházában Farkas Boglárka népszerű műsorvezetőt, akit a kincses város lakói nemcsak a Duna Televízióból és a hírTV-ből ismerhetnek, hanem akár személyesen is. A kolozsvári származású televíziós személyiség Befejezetlenül című könyvének bemutatójára tért haza szülővárosába.

 

 

 

 

 

 

 


Amint Sebesi Karen Attila, az est házigazdája fogalmazott, gyakran érezzük úgy, hogy a médiaszereplőket személyesen ismerjük, hisz annyiszor találkozunk velük a képernyőn. De az csak ritkán adatik meg, hogy valóban „élő adásban”, testközelből láthassuk és hallhassuk őket a minket érdeklő kérdésekre válaszolni.

A meghívott többek között arról is mesélt, hogy milyen nehéz felidézni a húsz évvel előtti Kolozsvárt, valamint hogy hogyan kezdődött el televíziós karrierje a kolozsvári KMDSZ-székházban, ahol éppen egy induló televízióba kerestek bemondót. Így került a Duna TV-hez, amelynek a családos légkörében sok műfajban kipróbálhatta magát és a szakma elismert képviselőjévé vált.
 
A televíziózás mellett az írás számára egy izgalmas kísérlet, Befejezetlenül címmel megjelent kötete pedig a sok éve felhalmozott írásainak gyűjteménye. Ezért a szövegek műfajukban és hangulatukban rendkívül változatosak, vannak köztük humoros történetek, mély gondolatok, kolozsvári emlékek, nehéz élethelyzetek, család, gyermekkor, záróakkordként pedig a kötet címadója, a Befejezetlenül című vers. A szerző a beszélgetés végén szövegeiből részleteket olvasott fel, majd dedikálta a megvásárolt példányokat.
 
Támogatóink

Médiapartnerek

Erdélyi Magyar Televizió

Ajánljuk


© 2009, EMKE, Belépés