ERDÉLYI MAGYAR KÖZMŰVELŐDÉSI EGYESÜLET
SOCIETATEA MAGHIARĂ DE CULTURĂ DIN TRANSILVANIA
HUNGARIAN CULTURAL SOCIETY OF TRANSYLVANIA

RO–400183 Kolozsvár, Lázár u. 30., Kolozs m.
RO–400183 Cluj, str. Gheorghe Lazăr nr. 30., jud. Cluj
Telefon/fax: +40 264 434110,  [email protected]

Címlap

Advent második vasárnapja az Erdély TV-ben

Forrás: 
Népújság, 2020. dec. 4.
GyMAE Facebook like: 
GyMAE Facebook like
Aktuális banner: 
Aktuális banner
GyMAE sajtóvisszhang: 
GyMAE sajtóvisszhang

December 6-án, Szent Miklós ünnepén az Erdélyi Magyar Televízió műsorait is átjárja az ünnepi hangulat, de természetesen a rendkívüli parlamenti választások sem maradnak ki a műsorfolyamból.

A 13, 15, 17 és 19 órától kezdődő élő választási híradókban beszámolnak a választások részeredményeiről, fontos tudnivalókról.

Ahogy a nézők már megszokhatták, 13.30-tól az Üzenet szeretettel műsorban vendégeskedik Fazakas János, akit az Erdélyi Magyar Közművelődési Egyesület Kallós Zoltán-díjban részesített a néptánchagyományok továbbadását szolgáló több évtizedes oktatói és közművelődési munkássága elismeréseképpen.

A Pszichotrillák műsor kezdése ezúttal 16.30-kor lesz, Badics Petra és állandó vendége, dr. Kádár Annamária a Mikulásról és a körülötte levő mágikus gondolkodásról fognak beszélgetni.

A délután fél 6-tól kezdődő Hitélet műsorban a Kárpát-medencei imanapról beszélget Balázs Attila műsorvezető Borsos Melindával, az Erdélyi Egyházkerület Nőszövetségének az elnökével és Berekméri Melindával, a Marosvásárhelyi Cserealji Református Egyházközség lelkipásztorával.

Este 8 órától Jakab Orsolya és Farkas István vezetésével négyórás élő választási műsorban mutatják be a parlamenti választások eredményeit, és elemzőkkel, szakértőkkel, politikusokkal vitatják meg a szavazás végkimenetelét.

Kellemes tévénézést kívánunk!

 

Népújság, 2020. december 4.

Támogatóink

Médiapartnerek

Erdélyi Magyar Televizió

Ajánljuk


© 2009, EMKE, Belépés